Selecteer een pagina

Blaasmuzikanten

19 januari 2020

Hier vindt u het programma van de blazers van zondag 19 januari 2020.

Hier vindt u de laatste uitslagen.

Sjef van Sambeeck wisseltrofee

De solist of het ensemble met het hoogste aantal punten in de hoogste divisie, sectie blaasmuzikanten wint deze prachtige trofee. Aan deze prijs is de naam verbonden van de jonge Bladelse altsaxofonist die op 15 juli 1996 ten gevolge van de vliegramp op Welschap, Eindhoven om het leven kwam. Sjef was een zeer getalenteerde muzikant die zich verbonden voelde met jonge muzikanten, met hun voorbereiding en de deelname aan dit concours. Omdat hij zelf meerdere keren het concours won wist hij als geen ander dat de amateur-muzikant, die dit concours winnend weet af te sluiten, een echte prestatie heeft neergezet, en dat talent gepaard moet gaan met doorzettingsvermogen en veel repeteren.

Sjef van Sambeeck wisseltrofee

Sjef Krekels wisselbeker

Sjef Krekels wisselbeker

Sjef Krekels was lid van harmonie L’Union en heeft de eerste 25 jaar het Solistenconcours georganiseerd. Samen met zijn concourscommissie heeft Sjef het Bladelse Solistenconcours “groot” gemaakt. Bij zijn afscheid in 1993 schonk Sjef Krekels zijn felbegeerde wisselbeker voor de beste Koperblazer van het Solistenconcours.

De Sjef Krekels wisselbeker wordt elk jaar uitgereikt aan de koperblazer of het koperensemble met het hoogst aantal behaalde punten van het concours, ongeacht de afdeling.

Nog vragen over het concours?

Voorwaarden

Cookie policy
Privacy policy

Algemene voorwaarden

Koninklijke Harmonie L'Union

De leukste harmonie van Nederland!